PLAVI STIGLI U PARIZ

Ancelotti uoči utakmice: Dinamo nije zalutao u Ligu prvaka

Carlo Ancelotti (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
05.11.2012.
u 19:09

– Budemo li mi imali svoj ludi dan, a suparnik slabiji, svašta se može dogoditi – najavljuje Kelava

Dinamovci su stigli u Pariz, na stadion Park prinčeva na kojem će u utorak navečer pokušati doći do prvog boda (ili bodova) u Ligi prvaka. I to bez navijača jer je tako iz sigurnosnih razloga odlučila francuska vlada.

– Svaku odluku koja je donijeta radi sigurnosti i reda na stadionu treba pozdraviti, a takva odluka ima svoju pozadinu. Ne smijemo biti taoci onih koji od sporta žele napraviti ono što sport nije – kazao je Ante Čačić po dolasku u Pariz i najavio drukčiju koncepciju od one u utakmici i Zagrebu, no nije želio tumačiti detalje.

– PSG je veliki favorit, s njihovom kvalitetom suočili smo se u Zagrebu, nadam se i iznijeli pouku, radili smo na ispravljanju pogrešaka – dodao je Čačić, a vratar Kelava prilično je optimističan.

– Budemo li mi imali svoj ludi dan, a suparnik slabiji, svašta se može dogoditi – kazao je kapetan plavih.

Francuzi su mirni, nije ih uzbudio ni Ibrahimovićev kung-fu.

– I njega je to jako potreslo, mislim da mu treba oprostiti, nije imao namjeru udariti vratara St. Ettienea nego zabiti gol – mirno će Carlo Ancelotti.

Zaslužuje li Dinamo koji nije zabio ni gola, nema ni bod, igrati u natjecanju Lige prvaka?

– Dinamo je u Ligi prvaka potpuno zasluženo, ušao je u nju kroz kvalifikacije i ima puno pravo biti ovdje. A to što nisu zabili gol, pa ja bih volio da ga ne zabiju ni ovdje protiv nas, meni bi to bilo u redu – kazao je Ancelotti.

O ambicijama PSG-a kaže:

– Nemam pojma koliko daleko može PSG u Ligi prvaka, želimo sutra pobijediti Dinamo i osigurati prolaz. A dalje, tko zna, nije nemoguća misija da odemo daleko.

I vratar PSG-a s poštovanjem je govorio o Dinamu.

– Ne gledam na Dinamo kao na slabu momčad, igraju Ligu prvaka i to dovoljno govori o njima. Dinamo ima pobjednički mentalitet, veliki niz pobjeda u Hrvatskoj. Sad, ako 'parkiraju autobus' u obranu, nama će biti teže, ali budemo li na pravoj razini ni to neće biti problem, želimo pobjedom nad Dinamom osigurati drugi krug Lige prvaka – dodao je Salvatore Sirigu.

>> L'Equipe najavio utakmicu: Srpska (!?) momčad dolazi sa 18 igrača

Komentara 8

Avatar mohito
mohito
19:55 05.11.2012.

da, bas se pitam ko bi mogal postavit takvo pitanje dal dinamo zasluzuje igrat ligu prvaka - ko da su do nje dosli na nekakvoj tomboli...pravo pitanje je dal takav novinar koji je tak nesta pital zasluzuje pratit hrvatske sportase i klubove u europi....

RT
roko tovar
20:23 05.11.2012.

Pa sigurno da zasluzuje...ali to ni dokaza rezultatima u ligi prvaka...ali dobro mozda sam ja i drzavni neprijatelj kad se sprdam sa državnim klubom HNK HaskGrađanskiConcordiaDinamo Zagreb

NE
NebitanTJ
19:53 05.11.2012.

Da je Hrvatska Vlada donijela ovakvu odluku, rekli bi Mamić drma Vladom, tako da ću sad, mada iz zafrkancije, s takvim guštom reći: MAMIĆ DRMA FRANCUSKOM! Oujea

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije